laupäev, 02. juuni 2012

© APF/SCANPIX © Sergei Sinitsyn © Sergei Sinitsyn © Sergei Sinitsyn
 

Roland Garros

Pariis FRA, 27.05. – 10.06.2012 / GS clay

KAIA KANEPI — CAROLINE WOZNIACKI / 9. DEN /

6:1 | 6:7 | 6:3

Kaia võitis

Kaia võitis pingelise kohtumise ja jõudis neljandasse ringi. Mängu statistikat näeb siit

Kaia oma sõnadega: "Väga raske mäng oli, kõigepealt mentaalselt ja siis füüsiliselt. Raske on kui mäng ei tule teatud hetkedel sinu poole ja siis kaotad veel seti ka. Mingi hetk teises setis läks reketil spann katki ja võtsin uue reketi. Võibolla ma oli siis kange ja ei julgenud lüüa ja siis tunnetus kadus ära. Õnneks proovisin julgelt edasi mängida, et tunnet tagasi leida ja leidsin ka.

Kolmandat setti oli samuti raske minna mängima, õnneks sain alguses hästi käima. Lõpus oli jälle tegemist, et mäng ära vormistada. Päris palju vaimujõudu oli tarvis et mäng ära võita.

Wozniacki mängis täpselt nii nagu ma arvasin, et ta mängib. Tagakäsi on tal tunduvalt teravam kui eestkäsi. Ta serv on läinud natuke paremaks. Ma olin ta kaaretamisteks valmis ja ise kaaretasin talle vastu eestkäe poole.

Südame joonistamisega väljakule näitasin kui väga mulle Pariisis mängida meeldib :)"

Kaia järgmise ringi vastane on Arantxa Rus (NED, 88) ning kohtumine peetakse tõenäoliselt esmaspäeval.

Pühapäeval peavad Kaia ja Shuai Zhang kolmanda ringi kohtumise paarismängus Austraaliat esindava paari Jarmila Gajdosova - Anastasia Rodionova vastu. Mäng peetakse väljakul number kolm päeva kolmanda kohtumisena. Mängud algavad 11 kohaliku aja järgi / 12 Eesti aja järgi.

Paarismängu turniiritabel Pühapäevane ajakava