neljapäev, 09. mai 2013

 

Mutua Madrid Open

Madriid Hispaania, 05.05. – 13.05.2013 / Premier Clay

KAIA KANEPI — DANIELA HANTUCHOVA / 71. SVK /

6:3 | 6:4

Kaia võitis

Kaia võitis ja jõudis kaheksa parema hulka.

Kaia oma sõnadega: "Oli huvitavalt pingeline mäng. Alguses me mõlemad kompasime seda mängu. Tänane väljak oli võrreldes teistega libedam - teistmoodi oli mängida seal. Esimese seti keskelt mängisin paremini ja tundsin ennast järjest kindlamalt.

Teise seti alguses hakkas mul puusapainutajalihas tunda andma ja ma kutsusin arsti. Ma lõpetasin täitsa liikumise ära kui see hakkas valu tegema ja mänguisu kadus täiesti ära, mind häiris, et ma ei saanud endast maksimumi anda. Füsio teipis lihase kinni ja pani nii tugeva teibi, et oli imelik kõndida, aga see aitas.

Vastane kangestus täiesti ära kui ma vigastuspausilt tulin. Siis võttis tema medical'i ja käis ka väljakult ära. Ma ei võtnud seda väga tõsiselt, lõin servi ja hoidsin ennast soojas. See ei mõjutanud mind, et ta ära käis. Olen väga rahul, et suutsin lõpuni mängida ja võita.

Mul on olnud järjest nüüd päris palju mänge. Kuna ma pool aastat ei ole võistelnud, tahab mu keha selle koormusega harjuda.

Praeguse plaani järgi lähen ikka homme mängima."

Kaia kohtub homme Maria Sharapovaga (RUS, WTA 2). Mäng toimub peaväljakul päeva teise kohtumisena. Esimene mäng algab 10:50 kohaliku aja järgi/ 11:50 Eesti aja järgi.